• среда, 06 декември 2023

Изјави на премиерот Ковачевски и министерот Бектеши (во живо)

Изјави на премиерот Ковачевски и министерот Бектеши (во живо)

Скопје, 27 септември 2023 (МИА) - Изјави на премиерот Димитар Ковачевски, министерот за економија Крешник Бектеши и в.д. директорот на Државен пазарен инспекторат, Горан Трајковски по посетата на компанијата „Горска“. 

Остани поврзан