• петок, 12 јули 2024

Изјави на Мицкоски и Ѓоргиевски пред почетокот на седница на Генералното собрание на ЗЕЛС (во живо)

Изјави на Мицкоски и Ѓоргиевски пред почетокот на седница на Генералното собрание на ЗЕЛС (во живо)

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Изјави на мандатарот за состав на нова влада Христијан Мицкоски и претседателот на ЗЕЛС Орце Ѓорѓиевски пред почетокот на шестата седница на Генералното собрание на Заедницата на единиците на локалната самоуправа (ЗЕЛС). 

Остани поврзан