• понеделник, 04 март 2024

Изјава на претседателот на Собранието, Талат Џафери (во живо)

Изјава на претседателот на Собранието, Талат Џафери (во живо)

Скопје, 27ноември 2023 (МИА) - Изјава на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери.

Остани поврзан