• сабота, 25 мај 2024

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски (во живо)

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски (во живо)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по средбата со членовите на УО на МАСИТ.

Остани поврзан