• недела, 14 јули 2024

Дел од Глумово без вода

Дел од Глумово без вода

Скопје, 6 јуни 2024 (МИА) - Поради дефект на водоводната мрежа на патот кон Матка, без вода од 13:00 часот се дел од корисниците од Глумово, соопшти Водовод и канализација - Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирањето на дефектот.

Фото: МИА

Остани поврзан