• недела, 19 мај 2024

Без вода жителите од населбата Долно Лисиче

Без вода жителите од населбата Долно Лисиче

Скопје, 4 јуни 2023 (МИА) - Од 9 часот без вода се жителите од населбата Долно Лисиче поради дефект на приклучна водоводна цевка на улицата „Долно Лисиче“ пред „Дим Маркет“, соопшти „Водовод и канализација“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранување на дефектот. бак/

Фото: МИА архива

 

Остани поврзан