• вторник, 18 јуни 2024
Астрономски календар

Скопје, 23 мај 2024 (МИА) - Денеска е четврток, 23  мај 2024 година, 144-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 222 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 6 минути, а ќе зајде во 19 часот и 56 минути.

Денов трае 14 часа и 49 минути.

Месечината, која е во фаза на полна месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 4 часот и 34 минути.

###

Остани поврзан