• вторник, 21 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 14 април 2024 (МИА) - Денеска е недела, 14 април 2024 година, 105-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 261 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 55 минути, а ќе зајде во 19 часот и 14 минути.

Денов трае 13 часа и 19 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 1 часот и 13 минути

Остани поврзан