• четврток, 11 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Денеска е среда, 3 април 2024 година, 94-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 272 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 2 минути.

Денов трае 12 часа и 49 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина ќе изгрее во 3 часот и 26 минута, а ќе зајде во 12 часот и 21 минути.

Остани поврзан