• сабота, 18 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Денеска е среда, 17 април 2024 година, 108-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 258 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 50 минута, а ќе зајде во 19 часот и 17 минути.

Денов трае 13 часа и 27 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее, а ќе зајде во 3 часот и 17 минути.

Остани поврзан