• четврток, 13 јуни 2024
Астрономски календар

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Денеска е сабота, 18  мај 2024 година, 139-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 227 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 10 минути, а ќе зајде во 19 часот и 51 минути.

Денов трае 14 часа и 38 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее, а ќе зајде во 2 часот и 46 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан