• вторник, 16 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 24 февруари 2024 (МИА) - Денеска е сабота, 23 февруари 2024 година, 55-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 311 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 18 минути, а ќе зајде во 17 часот и 17 минути.

Денов трае 10 часа и 59 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 6 часот и 32 минути.

Остани поврзан