• петок, 17 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 23 април 2024 година, 114-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 252 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 41 минута, а ќе зајде во 19 часот и 24 минути.

Денов трае 13 часа и 43 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее, а ќе зајде во 5 часот и 18 минути.

Остани поврзан