• среда, 24 јули 2024
Астрономски календар

Скопје, 7 јуни 2024 (МИА) - Денеска е петок, 7 јуни 2024 година, 159-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 207 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 59 минути, а ќе зајде во 20 часот и 7 минути.

Денов трае 15 часа и 8 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 5 часот и 11 минути, а ќе зајде во 21 часот и 40 минути.

###

Остани поврзан