• петок, 01 март 2024

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 26 ноември 2023 (МИА) - Денеска е недела, 26 ноември 2023 година, 330-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 35 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 36 минута, а ќе зајде во 16 часот и 5 минути.

Денов трае 9 часа и 29 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 5 часот и 29 минути.

Остани поврзан