• среда, 24 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Денеска е недела, 25 февруари 2024 година, 56-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 310 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 16 минути, а ќе зајде во 17 часот и 18 минути.

Денов трае 11 часа и 2 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 6 часот и 52 минути.

Остани поврзан