• недела, 19 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 23 март 2023 (МИА) – Денеска е четврток, 23 март 2023 година,  82-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 283 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 33 минути, а ќе зајде во 17 часот и 49 минути.

Денов трае 12 часа и 16 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 6 часот и 29 минути, а ќе зајде во 20 часот и минути. 

Остани поврзан