• недела, 14 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 27 февруари 2024 година, 58-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 308 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 13 минути, а ќе зајде во 17 часот и 21 минути.

Денов трае 11 часа и 7 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 7 часот и 28 минути.

Остани поврзан