• понеделник, 04 март 2024

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 4 декември 2023 (МИА) - Денеска е понеделник, 4 декември  2023 година, 338-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 27 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 45 минута, а ќе зајде во 16 часот и 3 минути.

Денов трае 9 часа и 17 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 12 часот.

 

Остани поврзан