• вторник, 21 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Денеска е петок, 19 април 2024 година, 110-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 256 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 47 минута, а ќе зајде во 19 часот и 20 минути.

Денов трае 13 часа и 32 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее, а ќе зајде во 4 часот и 4 минути.

Остани поврзан