• вторник, 28 ноември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 21 ноември 2023 (МИА) - Денеска е вторник, 21 ноември 2023 година, 325-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 40 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 30 минута, а ќе зајде во 16 часот и 8 минути.

Денов трае 9 часа и 39 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 13 часот и 12 минути, а нема да зајде ова деноноќие.

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан