• недела, 14 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 28 февруари 2024 (МИА) - Денеска е среда, 28 февруари 2024 година, 59-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 307 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 12 минути, а ќе зајде во 17 часот и 22 минути.

Денов трае 11 часа и 10 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 7 часот и 46 минути.

 

Остани поврзан