• понеделник, 17 јуни 2024
Астрономски календар

Скопје, 25 мај 2024 (МИА) - Денеска е сабота, 25  мај 2024 година, 146-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 220 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 5 минути, а ќе зајде во 19 часот и 57 минути.

Денов трае 14 часа и 52 минути.

Месечината, која е во фаза на полна месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 5 часот и 56 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан