• недела, 21 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Денеска е четврток, 22 февруари 2024 година, 53-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 313 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 21 минути, а ќе зајде во 17 часот и 15 минути.

Денов трае 10 часа и 53 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 5 часот и 42 минути.

Остани поврзан