• недела, 07 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 23 февруари 2024 (МИА) - Денеска е петок, 23 февруари 2024 година, 54-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 312 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 17 часот и 16 минути.

Денов трае 10 часа и 56 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 6 часот и 9 минути.


 

Остани поврзан