• e enjte, 25 korrik 2024
Dita e dytë e Samitit

Dita e dytë e Samitit "Maqedonia 2025" me panele për ballafaqim me korrupsionin, investimeve të huaja, digjitalizimin

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Edicioni i 13-të i Samitit dyditor Maqedonia 2025 sot do të rrumbullaksoh...

Maqedonia 2025: Diaspora shtrin dorën, le të fokusohemi në digjitalizim, luftën kundër korrupsionit, legjislativ më të mirë dhe institucione të qëndrueshme

Maqedonia 2025: Diaspora shtrin dorën, le të fokusohemi në digjitalizim, luftën kundër korrupsionit, legjislativ më të mirë dhe institucione të qëndru...

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Ne vazhdimisht i shtrijmë dorën, duam të ndihmojmë çdo qeveri që të përmi...

Samiti

Samiti "Maqedonia 2025": Thirrje për mobilizim të të gjitha resurseve për zhvillim ekonomik

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Nevojitet aksion intensiv dhe themelor gjatë periudhës së ardhshme. Përpa...

Fillon Samiti i 13-të

Fillon Samiti i 13-të "Maqedonia 2025"

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Lidershipi strategjik në epokën e ndryshimev...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR