• e hënë, 17 qershor 2024
KSHZ: Përfundojnë zgjedhjet parlamentare, Azizi në vend të Kasamit

KSHZ: Përfundojnë zgjedhjet parlamentare, Azizi në vend të Kasamit

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot ka sjellë konkluzion për përf...

KSHZ e refuzoi ankesën e

KSHZ e refuzoi ankesën e "Frontit evropian" për vendvotimin në Llërcë

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot pasdite nuk e pranoi ankesën...

KSHZ do të vendosë për ankesën e Frontit Evropian

KSHZ do të vendosë për ankesën e Frontit Evropian

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot duhet të vendosë për ankesën e Front...

Koalicioni “Fronti Evropian” parashtron ankesë në KSHZ për rivotimin në Zhelinë

Koalicioni “Fronti Evropian” parashtron ankesë në KSHZ për rivotimin në Zhelinë

Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Koalicioni "Fronti Evropian" ka dorëzuar ankesë në Komisionin Shtetëror t...

Pas rivotimit në NJZ 6

Pas rivotimit në NJZ 6 "Fronti Evropian" humbi, ndërsa "VLEN" fitoi një mandat, pa ndryshime në NJZ 5

Shkup, 23 maj 2024 (MIA) - Sipas rezultateve fillestare pas rivotimit në shtatë vendvotime në njësit...

Në NjZ 6

Në NjZ 6 "Fronti evropian" humb një mandat, ndërsa “VLEN” fiton një mandat

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sonte ka përmbledhur rezultatet e...

Në NjZ 5 VMRO-DPMNE dhe BDI me më shumë vota se më 8 maj, ndërsa LSDM dhe

Në NjZ 5 VMRO-DPMNE dhe BDI me më shumë vota se më 8 maj, ndërsa LSDM dhe "VLEN" me më pak – nuk ka ndryshime në mandate

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në NjZ 5, koalicioni "Për Ardhmëri evropiane" udhëhequr nga LSDM më 8 maj...

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendvotimet në të cila...

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Deri në orën 17, nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendv...

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dalja në shtatë vendvotimet, ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare...

KSHZ: Jehona deri në orën 13 është 25,48 për qind, më e madhe në krahasim me 8 maj

KSHZ: Jehona deri në orën 13 është 25,48 për qind, më e madhe në krahasim me 8 maj

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Jehona në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare...

KSHZ: Rivotimi i të sëmurëve, personave të pafuqishëm dhe në burgje u zhvillua pa parregullsi të raportuara

KSHZ: Rivotimi i të sëmurëve, personave të pafuqishëm dhe në burgje u zhvillua pa parregullsi të raportuara

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) njoftoi se rivotimi i personave t...

KSHZ i ndan çertifikatat për mandatet e deputetëve

KSHZ i ndan çertifikatat për mandatet e deputetëve

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror i zgjedhjeve sot i ndan Çertifikatat për deputetë për...

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Votojnë të sëmurët, personat të pafuqishëm dhe të burgosur para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotime

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Në shtatë vendvotime në njësitë zgjedhore 5 dhe 6, persona të sëmurë dhe...

Rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet parlamentare më 22 maj, BDI konsideron se po bëhet inxhiniering zgjedhor

Rivotim në shtatë vendvotime për zgjedhjet parlamentare më 22 maj, BDI konsideron se po bëhet inxhiniering zgjedhor

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Rivotimi në shtatë vendvotime në njësitë e pestë dhe të gjashtë zgje...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR