• e mërkurë, 24 korrik 2024
Agjencia e Mjedisit të Brukselit i padit kompanitë ajrore për zhurmë

Agjencia e Mjedisit të Brukselit i padit kompanitë ajrore për zhurmë

 Bruksel, 19 korrik 2024 (MIA) - Agjencia për Mjedisin Jetësor në Bruksel ka n...

Borel: Refuzojmë që UNRVA-n ta shpallim për organizatë terroriste

Borel: Refuzojmë që UNRVA-n ta shpallim për organizatë terroriste

Bruksel, 15 korrik 2024 (MIA) - Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian (BE) për Politikë të Jasht...

Gjykata e Apelit e Brukselit e hodhi poshtë kërkesën për bllokimin e rizgjedhjes së Fon der Lajenit

Gjykata e Apelit e Brukselit e hodhi poshtë kërkesën për bllokimin e rizgjedhjes së Fon der Lajenit

Bruksel, 12 korrik 2024 (MIA) - Gjykata e Apelit në Bruksel e refuzoi kërkesën e lobistit belg Frede...

Përmes Samitit në Uashington, NATO shënon 75 vjet mbrojtje, mbrojtje të lirisë dhe demokracisë dhe integrimit

Përmes Samitit në Uashington, NATO shënon 75 vjet mbrojtje, mbrojtje të lirisë dhe demokracisë dhe integrimit

Bruksel, 9 korrik 2024 (MIA) – Një delegacion qeveritar maqedonas i kryesuar nga kryeministri Hristi...

Lajçak për sot në Bruksel thirri vazhdim të ri të dialogut mes Beogradit dhe Prishtinës

Lajçak për sot në Bruksel thirri vazhdim të ri të dialogut mes Beogradit dhe Prishtinës

Beograd, 2 korrik 2024 (MIA) - Në Bruksel sot do të mbahet raund i ri i dialogut mes Prishtinës...

Micotakis e informoi Këshillin Evropian për

Micotakis e informoi Këshillin Evropian për "shkeljen e drejtpërdrejtë të Marrëveshjes së Prespës nga presidentja dhe kryeministri i Maqedonisë së Ver...

Athinë, 28 qershor 2024 (MIA) - Kryeministri grek Kirjakos Micotakis gjatë mbledhjes së djeshme të K...

Rute pret që funksionet në BE të shpërndahen sipas marrëveshjes së tre grupeve në PE

Rute pret që funksionet në BE të shpërndahen sipas marrëveshjes së tre grupeve në PE

Bruksel, 27 qershor 2024 (MIA) - Kryeministri holandez në shkuarje Mark Rute sot deklaroi se pret që...

Gjykata në Bruksel ka hedhur poshtë kërkesën për parandalimin e rizgjedhjes së Fon der Lajenit

Gjykata në Bruksel ka hedhur poshtë kërkesën për parandalimin e rizgjedhjes së Fon der Lajenit

Bruksel, 27 qershor 2024 (MIA) - Gjykata në Bruksel ka hedhur poshtë argumentet e lobistit belg Fred...

Mucunski në Bruksel në takime me europarlamentarët Mekalister, Quçuk dhe Strik

Mucunski në Bruksel në takime me europarlamentarët Mekalister, Quçuk dhe Strik

Shkup, 26 qershor 2024 Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Jashtme, Timço Mucunski...

Mucunski: Ne kemi detyrimet tona, por edhe BE-ja duhet të japë për të ruajtur kredibilitetin në rajonin tonë

Mucunski: Ne kemi detyrimet tona, por edhe BE-ja duhet të japë për të ruajtur kredibilitetin në rajonin tonë

Bruksel, 26 qershor 2024 (MIA) - Agjenda e reformave, pritshmëritë që ka BE-ja nga vendi ynë, reform...

Ministri Mucunski vazhdon vizitën në Bruksel me takime me përfaqësues të BE-së

Ministri Mucunski vazhdon vizitën në Bruksel me takime me përfaqësues të BE-së

Bruksel, 26 qershor 2024 (MIA) – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Jashtme Timço Mucunski...

Raund i ri i dialogut midis Beogradit dhe Prishtinës në nivel të lartë nesër në Bruksel

Raund i ri i dialogut midis Beogradit dhe Prishtinës në nivel të lartë nesër në Bruksel

Bruksel, 25 qershor 2024 (MIA) - Raund i ri i dialogut midis Beogradit dhe Prishtinës në nivel të la...

Mucunski: Në kontekstin kompleks gjeopolitik në Evropë, ne duhet të jemi një anëtare e përgjegjshme e NATO-s

Mucunski: Në kontekstin kompleks gjeopolitik në Evropë, ne duhet të jemi një anëtare e përgjegjshme e NATO-s

Bruksel, 25 qershor 2024 (MIA) - Si anëtare e NATO-s, ne duhet të jemi një vend i përgjegjshëm, veça...

Fon der Lajen uron Moldavinë dhe Ukrainën për fillimin e negociatave qasëse

Fon der Lajen uron Moldavinë dhe Ukrainën për fillimin e negociatave qasëse

Bruksel, 25 qershor 2024 (MIA) - Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula fon der Lajen sot kumtoi se...

Ministri Mucunski në Bruksel në takime me Stoltenbergun dhe përfaqësues të BE-së

Ministri Mucunski në Bruksel në takime me Stoltenbergun dhe përfaqësues të BE-së

Bruksel, 25 qershor 2024 (MIA) – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Jashtme Timço Mucunski...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR