• e hënë, 15 korrik 2024
Nikolloski në Kotor: Lehtësimi i tregtisë me BE-në dhe pagesa më të thjeshta na çojnë drejt tregut të përbashkët evropian

Nikolloski në Kotor: Lehtësimi i tregtisë me BE-në dhe pagesa më të thjeshta na çojnë drejt tregut të përbashkët evropian

Shkup, 15 maj 2024 (MIA)- Lehtësimi i tregtisë ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimi...

MF: Kontrolli sistematik i shoqërive financiare pas hyrjes në fuqi të Rregullores për rriskun e kredisë - vlerësimi i aftësisë kreditore dhe identifikimi i klientit

MF: Kontrolli sistematik i shoqërive financiare pas hyrjes në fuqi të Rregullores për rriskun e kredisë - vlerësimi i aftësisë kreditore dhe identifik...

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Shoqëritë financiare që punojnë në territorin e Republikës së Maqedonis...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR