• e shtunë, 22 qershor 2024
Kasami: Duhet precizim shtesë për propozim ligjin për organizimin dhe punën e organeve të administratës shtetërore

Kasami: Duhet precizim shtesë për propozim ligjin për organizimin dhe punën e organeve të administratës shtetërore

Tetovë, 7 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami theksoi se për propozim ligji...

KSHZ: Përfundojnë zgjedhjet parlamentare, Azizi në vend të Kasamit

KSHZ: Përfundojnë zgjedhjet parlamentare, Azizi në vend të Kasamit

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot ka sjellë konkluzion për përf...

Kasami: Prej nesër fillojnë negociatat për qeverinë e re mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN

Kasami: Prej nesër fillojnë negociatat për qeverinë e re mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN

Tetovë, 8 maj 2024 (MIA) - Koalicioni VLEN doli fitues në të gjitha komunat me shumicë shqiptare. Ng...

Koalicioni VLEN nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me Odën ekonomike të Maqedonisë veriperëndimore

Koalicioni VLEN nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me Odën ekonomike të Maqedonisë veriperëndimore

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Koalicioni i partive opozitare shqiptare VLEN nënshkroi memorandum pë...

Kasami: Koalicioni VLEN do ta mbajë tubimin përmbyllës më 6 maj në Tetovë

Kasami: Koalicioni VLEN do ta mbajë tubimin përmbyllës më 6 maj në Tetovë

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Dy koalicionet shqiptare "Fronti evropian" dhe "VLEN" tani për tani n...

Taravari: Dallimi nuk është i madh, ende nuk kemi vendosur se kë do të mbështesim në raundin e dytë

Taravari: Dallimi nuk është i madh, ende nuk kemi vendosur se kë do të mbështesim në raundin e dytë

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i opozitës së bashkuar shqiptare "VLEN", Arben...

Taravari: Komuna e vetme në botë, ku valon flamuri rom është Komuna e Gostivarit

Taravari: Komuna e vetme në botë, ku valon flamuri rom është Komuna e Gostivarit

Tetovë, 8 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga koalicioni "Vlen", Arben Taravari dhe...

Kasami paralajmëron mundësinë e korrigjimit të faturave të reja komunale

Kasami paralajmëron mundësinë e korrigjimit të faturave të reja komunale

Tetovë, 1 prill 2024 (MIA) - Pas numrit të madh të ankesave të qytetarëve për faturat e reja komunal...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR