• e shtunë, 22 qershor 2024
Me mbi 20 tonë ujë intervenohet në zjarrin në rajonin e Kërçovës

Me mbi 20 tonë ujë intervenohet në zjarrin në rajonin e Kërçovës

Shkup, 21 qershor 2024 (MIA) - Helikopteri Bel-412 nga Departamenti i njësive të aviacionit të MPB-s...

Arrestohet i arratisuri nga burgu, vuan dënimin me burg prej dy vjet e nëntë muaj

Arrestohet i arratisuri nga burgu, vuan dënimin me burg prej dy vjet e nëntë muaj

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Banori 23-vjeçar i Kërçovës është dërguar në Institucionin ndëshkues-korr...

Ministri Toshkovski për vizitë të DPB Kërçovë dhe departamenteve të policisë në Zajaz dhe Osllomej

Ministri Toshkovski për vizitë të DPB Kërçovë dhe departamenteve të policisë në Zajaz dhe Osllomej

Kërçovë, 18 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot ishte për vi...

Ahmeti nga Kërçova: Fronti na bashkon për fitoren më të madhe në histori

Ahmeti nga Kërçova: Fronti na bashkon për fitoren më të madhe në histori

Shkup, 18 prill 2024 (MIA)- Fronti Evropian stacionin e radhës e ka pasur qytetin e Kërçovës, ku par...

QMK: Dy zjarre aktive - nga një në komunat e Kërçovës dhe Gostivarit

QMK: Dy zjarre aktive - nga një në komunat e Kërçovës dhe Gostivarit

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) informoi se nga shtatë zjarret e djes...

Performanca e grupit “Jeriko” i kënaqi shijet e kërçovarëve

Performanca e grupit “Jeriko” i kënaqi shijet e kërçovarëve

Kërçovë, 16 korrik 2021 (MIA) – Performanca e grupit “Jeriko” mbrëmë para kërçovarëve, në tërësi i këna...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR