• e hënë, 15 korrik 2024
Janari i vitit 2024 më i ngrohti në historinë e matjes së temperaturës

Janari i vitit 2024 më i ngrohti në historinë e matjes së temperaturës

Gjenevë, 15 shkurt 2024 (MIA) - Janari i vitit 2024 është më i ngrohti në historinë e vëzhgimit të k...

Inflacioni në janar është ulur në krahasim me dhjetorin

Inflacioni në janar është ulur në krahasim me dhjetorin

Shkup, 14 shkurt 2024 (MIA) - Inflacioni i matur përmes indeksit të kostos së jetesës në janar të vi...

Inflacioni i janarit në Shqipëri 3,4 për qind, më i ulëti në tre vitet e fundit

Inflacioni i janarit në Shqipëri 3,4 për qind, më i ulëti në tre vitet e fundit

Tiranë, 13 shkurt 2024 (MIA) - Instituti Shqiptar i Statistikave, INSTAT, njoftoi se në janar të kët...

DPHM: Janari muaj  i ngrohtë dhe i thatë mesatarisht

DPHM: Janari muaj i ngrohtë dhe i thatë mesatarisht

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Janari 2024 karakterizohet si muaj i ngrohtë deri në mesatar dhe mesata...

Programi botëror për ushqim në janar e përfundon programin e tij kryesor për Sirinë

Programi botëror për ushqim në janar e përfundon programin e tij kryesor për Sirinë

Bejrut, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Programi Botëror për Ushqim i KB-së (WFP) kumtoi se në janar do ta nd...

Në janar e gjithë energjia elektrike e shpenzuar nga prodhimi vendas

Në janar e gjithë energjia elektrike e shpenzuar nga prodhimi vendas

Shkup, 24 mars 2023 (MIA) - Vendi në janar të këtij viti, vendi ka shpenzuar  gjithsej 709.217...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR