• e martë, 21 maj 2024
Ministri Toshkovski realizoi takim me shtabin operativ për zbatimin e zgjedhjeve parlamentare dhe presedenciale të vitit 2024

Ministri Toshkovski realizoi takim me shtabin operativ për zbatimin e zgjedhjeve parlamentare dhe presedenciale të vitit 2024

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot realizoi takim pune...

Takimi i dytë i drejtorëve politikë në kuadër të kryesimit me PSJIE

Takimi i dytë i drejtorëve politikë në kuadër të kryesimit me PSJIE

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut u...

Në takimin për Ukrainën në organizim të Parisit do të marrin pjesë pothuaj 30 vende

Në takimin për Ukrainën në organizim të Parisit do të marrin pjesë pothuaj 30 vende

Paris, 7 mars 2024 (MIA) - Pothuaj 30 vende do të përfaqësohen sot pasdite në takimin e organizuar n...

Fjalim i kryetarit të Kuvendit të RMV-së Jovan Mitrevski në mbledhjen e 62-të të Komitetit për politikë sociale dhe humanitare

Fjalim i kryetarit të Kuvendit të RMV-së Jovan Mitrevski në mbledhjen e 62-të të Komitetit për politikë sociale dhe humanitare

Shkup, 5 mars 2024 Fjalimi i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z....

Takim i Komisionit për politikë sociale dhe humanitare të Asamblesë parlamentare të Bashkëpunimit ekonomik të Detit të Zi (PABSEK)

Takim i Komisionit për politikë sociale dhe humanitare të Asamblesë parlamentare të Bashkëpunimit ekonomik të Detit të Zi (PABSEK)

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Në Kuvend sot do të mbahet Takim i 62-të i Komisionit për politikë s...

Në Shkup takim dyditësh i Grupit drejtues BAMIN

Në Shkup takim dyditësh i Grupit drejtues BAMIN

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Zhvillimi Strategjik i Rrjetit Ballkanik të Agjencive për Menaxhimin e...

Angellovi në një takim të NATO-s për krijimin e  politikave kombëtare për  rezistencë

Angellovi në një takim të NATO-s për krijimin e politikave kombëtare për rezistencë

 Bruksel, 28 shkurt 2024 (MIA) - Drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellovi q...

Demiri: Jam krenar që ndërgjegjësimi për dhurimin e organeve po rritet

Demiri: Jam krenar që ndërgjegjësimi për dhurimin e organeve po rritet

Shkup, 27 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Ilir Demiri, ka marrë sot pjesë në takimin e&...

Petrovska: Maqedonia e Veriut është aleate e njohur e cila investon në mbrojtje dhe i përforcon vlerat e NATO-s

Petrovska: Maqedonia e Veriut është aleate e njohur e cila investon në mbrojtje dhe i përforcon vlerat e NATO-s

Bruksel, 15 shkurt 2024 (MIA) - NATO-ja është Aleancë mbrojtëse dhe ne nuk paraqesim kërcënim p...

Petrovska merr pjesë në takimin e ministrave të mbrojtjes të NATO-s në Bruksel

Petrovska merr pjesë në takimin e ministrave të mbrojtjes të NATO-s në Bruksel

Bruksel, 15 shkurt 2024 (MIA) - Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petro...

Jajaga në takim të Kontakt - grupit përmes lidhjes me video-konferencë

Jajaga në takim të Kontakt - grupit përmes lidhjes me video-konferencë

Shkup, 14 shkurt 2024 Zëvendësministri i Mbrojtjes, Tiron Jajaga sot mori pjesë në takimin v...

Kovaçevski: Kurti është për vizitë në vend, sot mori pjesë në takimin rajonal me PSE

Kovaçevski: Kurti është për vizitë në vend, sot mori pjesë në takimin rajonal me PSE

Shkup, 10 shkurt 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski konfirmoi se kryeministri i Kos...

Takim i Komisionit për sëmundje ngjitëse

Takim i Komisionit për sëmundje ngjitëse

Shkup, 7 shkurt 2024 (MIA) - Komisioni për sëmundje ngjitëse sot duhet të takohet për gjendjen...

Ukraina dhe marrëdhëniet me Afrikën dhe Turqinë janë temat e takimit të krerëve të diplomacive evropiane në formatin

Ukraina dhe marrëdhëniet me Afrikën dhe Turqinë janë temat e takimit të krerëve të diplomacive evropiane në formatin "Gimnih"

Bruksel, 3 shkurt 2024 (MIA) - Strategjia afatgjate e BE-së për Ukrainën dhe marrëdhëniet e Unionit...

Takim ministror BE-ASEAN

Takim ministror BE-ASEAN

Bruksel, 2 shkurt 2024 (MIA) - Inkurajimi i tregtisë së ndërsjellë, mundësitë për investime dhe...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR