• e mërkurë, 29 maj 2024
Një diskurs i ndryshëm politik për një ndryshim pozitiv në situatën e përgjithshme në shoqëri

Një diskurs i ndryshëm politik për një ndryshim pozitiv në situatën e përgjithshme në shoqëri

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Uniteti, konstruktiviteti, qëllimi i përbashkët, kolektiviteti, ndjesh...

Konferencë e BE-së për shëndetin mendor gjatë punës

Konferencë e BE-së për shëndetin mendor gjatë punës

Bruksel, 30 janar 2024 (MIA) - Në organizim të kryesimit belg me BE-në, sot në Bruksel do të nisë nj...

Konferenca: Çrregullimi i shëndetit mendor është një epidemi 'e heshtur' pas pandemisë të Kovid-it, veçanërisht për fëmijët dhe të rinjtë

Konferenca: Çrregullimi i shëndetit mendor është një epidemi 'e heshtur' pas pandemisë të Kovid-it, veçanërisht për fëmijët dhe të rinjtë

Shkup, 3 maj 2023 (MIA) - Shëndeti mendor si temë po diskutohet gjithnjë e më shumë në nivel global...

Konferencë kombëtare për shëndet mental, përparim dhe hapat e ardhshme në organizim të UNICEF-it (drejtpërdrejtë)

Konferencë kombëtare për shëndet mental, përparim dhe hapat e ardhshme në organizim të UNICEF-it (drejtpërdrejtë)

Shkup, 3 maj 2023 (MIA) - Konferencë kombëtare për shëndet mental dhe hapat e ardhshme në organ...

Diskutim për shëndetin mendor të të rinjve dhe mediat sociale

Diskutim për shëndetin mendor të të rinjve dhe mediat sociale

Shkup, 20 prill 2023 (MIA) -...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR