• e shtunë, 15 qershor 2024
Mucunski: Procesi zgjedhor kaloi kryesisht në atmosferë korrekte dhe demokratike

Mucunski: Procesi zgjedhor kaloi kryesisht në atmosferë korrekte dhe demokratike

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Procesi zgjedhor në përgjithësi u zhvillua në atmosferë korrekte dhe de...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR