• e martë, 16 korrik 2024
Në Tetovë dalja deri në orën 9 për zgjedhjet parlamentare është 3,23 për qind, për ato presidenciale 2,22 për qind

Në Tetovë dalja deri në orën 9 për zgjedhjet parlamentare është 3,23 për qind, për ato presidenciale 2,22 për qind

 Tetovë, 8 maj 2024 (MIA) - Nga 86.550 qytetarë deri në orën 9 në Komunën e Tetovës kanë votuar...

Mickoski nga Tetova: Kot rrahje gjoksi kur populli është i uritur dhe i pakënaqur, çfarë ka bërë BDI pas 20 vitesh në pushtet

Mickoski nga Tetova: Kot rrahje gjoksi kur populli është i uritur dhe i pakënaqur, çfarë ka bërë BDI pas 20 vitesh në pushtet

 Tetovë, 2 maj 2024 (MIA)  - Për badihava metaforë dhe rrahje gjoksi kur populli është i u...

Arrestohen dy persona në rajonin e Tetovës, kanë marrë para nga kazinoja

Arrestohen dy persona në rajonin e Tetovës, kanë marrë para nga kazinoja

 Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Policia i ka privuar nga liria perso...

Nga 86.405 qytetarët deri në ora 15 në Komunën e Tetovës kanë votuar 27.102 njerëz ose 32,82 për qind

Nga 86.405 qytetarët deri në ora 15 në Komunën e Tetovës kanë votuar 27.102 njerëz ose 32,82 për qind

Tetovë, 24 prill 2024 (MIA) - Deri në ora 15 në Komunën e Tetovës kanë votuar 27,102 njerëz ose 32,...

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami

Tetovë, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i partisë Lëvizja Besa, Bilall Kasami sot në Tetovë, së bashk...

Taravari: Me ardhjen e VLEN-it në pushtet, viktimat e rasteve të montuara do të lirohen dhe do të dëmshpërblehen

Taravari: Me ardhjen e VLEN-it në pushtet, viktimat e rasteve të montuara do të lirohen dhe do të dëmshpërblehen

Tetovë, 16 prill 2024 (MIA) - Këtë javë, janë bërë 12 vjet nga montimi i rastit Monstra në lidhje me...

Prezantim i projektit të ri të Stadiumit të qytetit në Tetovë

Prezantim i projektit të ri të Stadiumit të qytetit në Tetovë

 Tetovë, 12 prill 2024 (MIA)  -  Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami, sot do...

Lokalizohet zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës

Lokalizohet zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës

 Shkup, 31 mars 2024 (MIA) - Zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës është izoluar plotësisht, n...

Arrestohet hajni i druve nga rrethina e Tetovës, do të parashtrohet kallëzim përkatës

Arrestohet hajni i druve nga rrethina e Tetovës, do të parashtrohet kallëzim përkatës

Tetovë, 24 mars 2024 (MIA) - Dje në orën 18:20 minuta në rrugën rajonale Tetovë-Kodra e Diellit, nëp...

Dy të mitur janë lënduar rëndë pasi që automjeti i tyre doli nga rruga

Dy të mitur janë lënduar rëndë pasi që automjeti i tyre doli nga rruga

Tetovë, 19 mars 2024 (MIA) - Dy të mitur sot janë lënduar rëndë pasi që automjeti i tyre doli n...

Kryeministri Xhaferi në kontroll të aktiviteteve në rrjetin kanalizues dhe rrugës në Komunën e Bogovinës

Kryeministri Xhaferi në kontroll të aktiviteteve në rrjetin kanalizues dhe rrugës në Komunën e Bogovinës

Tetovë, 18 mars 2024 (MIA) - Kryeministri Talat Xhaferi së bashku me funksionarë qeveritarë de...

Armata i prezantoi pajisjet dhe shkathtësitë në Tetovë

Armata i prezantoi pajisjet dhe shkathtësitë në Tetovë

Tetovë, 17 mars 2024 (MIA) - Në sheshin e qytetit në Tetovë u mbajt Ditë e hapur e Armatës me r...

Në Tetovë regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të shënimit të ditës së NATO-s

Në Tetovë regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të shënimit të ditës së NATO-s

Tetovë, 17 mars 2024 (MIA) - SPB Tetovë kumtoi se sot nga ora 09:00 deri në 17:00 në qytet do të ket...

Ditë e hapur e Armatës me rastin e katër viteve të anëtarësimit në NATO dhe 75 vjetorit të formimit të Aleancës

Ditë e hapur e Armatës me rastin e katër viteve të anëtarësimit në NATO dhe 75 vjetorit të formimit të Aleancës

Shkup, 17 mars 2024 (MIA) - Ministria e Mbrojtjes dhe Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut në...

Gjashtë të lënduar prej të cilëve katër fëmijë në sulmet e qenve endacakë në Tetovë

Gjashtë të lënduar prej të cilëve katër fëmijë në sulmet e qenve endacakë në Tetovë

Tetovë, 14 mars 2024 (MIA) - Në SPB Tetovë gjatë ditës së djeshme ishin regjistruar gjashtë denoncim...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR