• e shtunë, 15 qershor 2024
Jakimovski: Rezultatet janë larg pritjeve të mia

Jakimovski: Rezultatet janë larg pritjeve të mia

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga koalicioni "Inkurajim për Maqedoninë" i udh...

Jakimovski nga Struga: Të ndalet loja e pandershme ndaj maqedonasve

Jakimovski nga Struga: Të ndalet loja e pandershme ndaj maqedonasve

Strugë, 17 prill 2024 (MIA) - Të ndalet loja e pandershme ndaj maqedonasve dhe të ndalet trajti...

KSHZ-ja për vendosjen e Jakimovskit në listën e zezë amerikane: Kushtet për zgjedhjen e presidentit janë të përfshira në Kushtetutë

KSHZ-ja për vendosjen e Jakimovskit në listën e zezë amerikane: Kushtet për zgjedhjen e presidentit janë të përfshira në Kushtetutë

 Shkup, 18 mars 2024 (MIA) -  Pasi kandidati për president të shtetit Stevço Jakimovski so...

Ageler: SHBA-ja do të vazhdojë t'i emërojë funksionarët e përfshirë në korrupsion

Ageler: SHBA-ja do të vazhdojë t'i emërojë funksionarët e përfshirë në korrupsion

Shkup, 18 mars 2024 (MIA) - Emërimet e ish-prokurores speciale Katica Janeva dhe kandidatit akt...

SHBA-ja i vendosi në listën e zezë Katica Janevën dhe Stevço Jakimovskin

SHBA-ja i vendosi në listën e zezë Katica Janevën dhe Stevço Jakimovskin

Shkup, 18 mars 2024 (MIA) - Për shkak të përzierjes në korrupsion të konsiderueshëm Departament...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR