• e hënë, 15 korrik 2024
Deklaratë e kandidates për presidente të shtetit Gordana Siljanovska Davkova

Deklaratë e kandidates për presidente të shtetit Gordana Siljanovska Davkova

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Bëni zgjedhjen e duhur, krahasoni jo vetëm...

Siljanovska Davkova: Duhet të kemi patriotizëm kushtetues, t'i respektojmë dispozitat themelore të Kushtetutës

Siljanovska Davkova: Duhet të kemi patriotizëm kushtetues, t'i respektojmë dispozitat themelore të Kushtetutës

Gjevgjeli, 16 prill 2024 (MIA)  - Duhet të kemi patriotizëm kushtetues. Duhet t'i respektojmë d...

Siljanovska Davkova për MIA-n: Ajo që vlen për vendet evropiane duhet të vlejë edhe për ne

Siljanovska Davkova për MIA-n: Ajo që vlen për vendet evropiane duhet të vlejë edhe për ne

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Profesoresha Gordana Siljanovska Davk...

Mickoski: Deri në orën 12 janë mbledhur mbi 15.000 nënshkrime për kandidaturën presidenciale të Siljanovska Davkovës

Mickoski: Deri në orën 12 janë mbledhur mbi 15.000 nënshkrime për kandidaturën presidenciale të Siljanovska Davkovës

 Shkup, 3 mars 2024 (MIA) - Deri në orën 12:00 janë mbledhur mbi 15.000 nënshkrime në mbështetj...

ZGJEDHJET 2024/Profesoresha Gordana Siljanovska - Davkova, kandidate e vetme e VMRO-DPMNE-së për presdiente

ZGJEDHJET 2024/Profesoresha Gordana Siljanovska - Davkova, kandidate e vetme e VMRO-DPMNE-së për presdiente

Shkup, 21 shkurt 2024 (MIA) - Profesoresha dhe deputetja Gordana Siljanovska-Davkova është para...

Siljanovska Davkova: Propozimi për ndryshimet kushtetuese nuk duhet të përkrahet, nuk guxon rruga për Bruksel të shkojë përmes Sofjes

Siljanovska Davkova: Propozimi për ndryshimet kushtetuese nuk duhet të përkrahet, nuk guxon rruga për Bruksel të shkojë përmes Sofjes

Shkup, 18 gusht 2023 (MIA) - Ne do të votojmë sipas bindjes sonë. Është koha e fundit që të tregojmë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR