• e hënë, 20 maj 2024

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes Demokratike Izet Mexhiti e  realizoi të drejtën e votës për Zgjedhjet presidenciale 2024.

Ai me këtë rast përçoi porosinë se demokraci do të thotë NDRYSHIM përmes VOTËS, e ndryshimi është te numri 6.

“Sot kohë e bukur dhe me diell. Kjo kohë e mirë na fton të votojmë njeriun pozitiv, doktorin e pakorruptuar, Arben Taravarin. Demokraci do të thotë NDRYSHIM përmes VOTËS. E ndryshimi është te numri 6”, ka thënë Mexhiti. bsh/

Foto: Lëvizja Demokratike

QËNDRONI TË LIDHUR