• e shtunë, 22 qershor 2024
Gashi e caktoi mbledhjen për zgjedhje të Qeverisë së re të shtunën në orën 11:00

Gashi e caktoi mbledhjen për zgjedhje të Qeverisë së re të shtunën në orën 11:00

Shkup, 19 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi e caktoi mbledhjen për zgjedhje...

Tash për tash pa marrëveshje rreth bartësve të funksioneve në BE në mandatin e ardhshëm

Tash për tash pa marrëveshje rreth bartësve të funksioneve në BE në mandatin e ardhshëm

Bruksel, 18 qershor 2024 (MIA) - Liderët e vendeve-anëtare të BE-së në samitin e mbrëmshëm joformal...

Mishel: Liderët e BE-së nuk arritën marrëveshje rreth bartësve të funksioneve kryesore

Mishel: Liderët e BE-së nuk arritën marrëveshje rreth bartësve të funksioneve kryesore

Bruksel, 18 qershor 2024 (MIA) - Shefat e shteteve apo qeverive të vendeve anëtare të BE-së në...

Mecola: Zgjedhjet evropiane treguan se forcat pro-evropiane mund të vazhdojnë të bashkëpunojnë

Mecola: Zgjedhjet evropiane treguan se forcat pro-evropiane mund të vazhdojnë të bashkëpunojnë

Bruksel, 17 qershor 2024 (MIA) - Zgjedhjet për Parlamentin Evropian treguan se demokracia është gjal...

Analiza e ISK-së: Stereotipet gjinore dhe diskriminimi në raportimin mediatik për politikanet në zgjedhje

Analiza e ISK-së: Stereotipet gjinore dhe diskriminimi në raportimin mediatik për politikanet në zgjedhje

 Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Narrativa gjinore...

Liderët e BE-së në takim joformal do të diskutojnë për zgjedhje të bartësve të funksioneve kryesore në Union

Liderët e BE-së në takim joformal do të diskutojnë për zgjedhje të bartësve të funksioneve kryesore në Union

Bruksel, 17 qershor 2024 (MIA) - Shefat e shteteve apo qeverive të vendeve anëtare të BE-së son...

Donald Tramp dhe Xhozef Bajden, kandidatët më të vjetër presidencialë në historinë amerikane

Donald Tramp dhe Xhozef Bajden, kandidatët më të vjetër presidencialë në historinë amerikane

Uashington, 14 qershor 2024 (MIA) - Ish-presidenti amerikan Donald Tramp sot mbush 78 vjet, që sipas...

Formimi i komisioneve dhe apanazheve në rendin e ditës të Komisionit parlamentar për çështje për zgjedhje dhe emërime

Formimi i komisioneve dhe apanazheve në rendin e ditës të Komisionit parlamentar për çështje për zgjedhje dhe emërime

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Komisioni parlamentar për çështje të zgj...

Zgjedhjet parlamentare në Austri do të mbahen më 29 shtator

Zgjedhjet parlamentare në Austri do të mbahen më 29 shtator

Vjenë, 12 qershor 2024 (MIA) - Qeveria e Austrisë sot kumtoi se zgjedhjet parlamentare në atë vend d...

GERB kryeson në zgjedhjet në Bullgari,  por jo mjaftueshëm për qeverisje të pavarur

GERB kryeson në zgjedhjet në Bullgari, por jo mjaftueshëm për qeverisje të pavarur

Sofje, 10 qershor 2024 (MIA) - Partia e Qendrës së Djathtë të Bullgarisë GERB është në rugën e duhur...

Meloni: Është herët të flitet për një mandat të dytë të Ursula fon der Lajenit në krye të KE-së

Meloni: Është herët të flitet për një mandat të dytë të Ursula fon der Lajenit në krye të KE-së

Romë, 10 qershor 2024 (MIA) - Kryeministrja italiane Xhorxha Meloni sot deklaroi se është herët të f...

Fon der Lajen futet në pjesën e dytë të betejës për rizgjedhjen e saj

Fon der Lajen futet në pjesën e dytë të betejës për rizgjedhjen e saj

Bruksel, 10 qershor 2024 (MIA) - Pas rezultatit të mirë të Partisë Popullore Evropiane të qendrës së...

Në Hungari mbahen zgjedhje lokale dhe evropiane

Në Hungari mbahen zgjedhje lokale dhe evropiane

Budapest, 9 qershor 2024 (MIA) - Në Hungari sot mbahen zgjedhje lokale dhe zgjedhje për përfaqësues...

Zgjedhje për përbërjen e re të Parlamentit Evropian

Zgjedhje për përbërjen e re të Parlamentit Evropian

Bruksel, 9 qershor 2024 (MIA) – Me votimin e sotëm në 21 vende anëtarë të BE-së, përfundojnë zgjedhj...

Sllovenët votojnë për nëntë eurodeputetë dhe në tre referendume

Sllovenët votojnë për nëntë eurodeputetë dhe në tre referendume

Lubjanë, 9 qershor 2024 (MIA) - Votuesit sllovenë sot zgjedhin nëntë deputetë në Parlamentin Evropia...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR