• e mërkurë, 17 prill 2024
Blinken u nis për në Izrael

Blinken u nis për në Izrael

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) – Sekretari amerikan i Shtetit, Entoni Blinken, aktualisht është rrugës...

Osmani - Kameron: Mbështetja britanike për zhvillimin e mëtejshëm të demokracisë sonë

Osmani - Kameron: Mbështetja britanike për zhvillimin e mëtejshëm të demokracisë sonë

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Kryesuesi i OSBE-së, Bujar Osmani, so...

Kovaçevski-Borell: Mbështetja e BE-së për Maqedoninë e Veriut vazhdon edhe në planin politik dhe atë ekonomik

Kovaçevski-Borell: Mbështetja e BE-së për Maqedoninë e Veriut vazhdon edhe në planin politik dhe atë ekonomik

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA)  -  Kryesimi i Maqedonisë së Veriut me OSBE-në  seriozish...

Ndryshime  kushtetuese dhe reforma për të vazhduar rrugën drejt BE-së, porositi Borell

Ndryshime kushtetuese dhe reforma për të vazhduar rrugën drejt BE-së, porositi Borell

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Nuk duhet të ketë ndarje politike për çështjet e Bashkimit Evropian. N...

Osmani: Zyra speciale për shoqërinë civile në OSBE mbetet një nga vlerat e shtuara më të rëndësishme të kryesimit tonë

Osmani: Zyra speciale për shoqërinë civile në OSBE mbetet një nga vlerat e shtuara më të rëndësishme të kryesimit tonë

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Në Konferencën paralele për shoqërinë civile në kuadër të seancës përf...

Fon der Lajen: Britania është në rrugën e ribashkimit në BE

Fon der Lajen: Britania është në rrugën e ribashkimit në BE

Bruksel, 29 nëntor 2023 (MIA) - Britania e Madhe është në një rrugë të qartë për t'u ribashkuar me B...

Borell: Lavrov në Shkup do të dëgjojë drejtpërdrejt pse Rusia është dënuar dhe izoluar

Borell: Lavrov në Shkup do të dëgjojë drejtpërdrejt pse Rusia është dënuar dhe izoluar

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Zëvendëskryetari i Komisionit Evropian dhe përfaqësues i Lartë i BE-së...

Kovaçevski: Me Borellin jemi dakord se integrimi ynë evropian duhet të vazhdojë

Kovaçevski: Me Borellin jemi dakord se integrimi ynë evropian duhet të vazhdojë

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Maqedonia e Veriut ka një perspektivë të qartë integruese evropiane dh...

Trençevska: Nëse masat antikrizë do të ishin populiste, do të ishin të vlefshme deri në zgjedhje

Trençevska: Nëse masat antikrizë do të ishin populiste, do të ishin të vlefshme deri në zgjedhje

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Masat nga pakoja e fundit antikrizë nuk janë populiste dhe parazgjedho...

Darkë joformale e shefave të delegacioneve në Këshillin Ministror të OSBE-së në Shkup

Darkë joformale e shefave të delegacioneve në Këshillin Ministror të OSBE-së në Shkup

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Në Shkup filloi darka joformale e ministrave të Punëve të Jashtme, pje...

Kovaçevski: Nesër do të dërgohet ftesë për takim të liderëve

Kovaçevski: Nesër do të dërgohet ftesë për takim të liderëve

 Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA)  -  Kryeministri Dimitar Kovaçevski paralajmëroi  s...

SHBA: Maqedonia e Veriut është një aleat kyç i NATO-s dhe partner strategjik në Ballkan

SHBA: Maqedonia e Veriut është një aleat kyç i NATO-s dhe partner strategjik në Ballkan

Uashington, 29 nëntor 2023 (MIA) - Maqedonia e Veriut është aleati ynë kryesor i NATO-s dhe partneri...

Polonia nuk do të marrë pjesë në Këshillin Ministror të OSBE-së në Shkup

Polonia nuk do të marrë pjesë në Këshillin Ministror të OSBE-së në Shkup

 Varshavë,,29 nëntor 2023 (MIA)  -  Polonia sot njoftoi se nuk do të marrë pjesë në t...

Takimi Kovaçevski - Borell: Anëtarësimi në BE është qëllimi ynë dhe varet nga të gjithë aktorët politikë, pa justifikime

Takimi Kovaçevski - Borell: Anëtarësimi në BE është qëllimi ynë dhe varet nga të gjithë aktorët politikë, pa justifikime

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Anëtarësimi në Bashkimin Evropian është synimi ynë dhe nuk kemi altern...

Guteresh: Dhuna seksuale nga ana e Hamasit duhet të hetohet

Guteresh: Dhuna seksuale nga ana e Hamasit duhet të hetohet

Nju Jork, 29 nëntor 2023 (MIA) - Dhuna seksuale gjatë sulmeve të muajit të kaluar nga Hamasi duhet t...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR