• среда, 17 јули 2024
„Паркови и зеленило“: Немаме склучено договор со Владата за одржување на дворот на владиниот објект

„Паркови и зеленило“: Немаме склучено договор со Владата за одржување на дворот на владиниот објект

Скопје, 13 мај 2024 Во врска со прашањето дали ЈП Паркови и зеленило има склучено договор со...

Image

Остани поврзан