• недела, 19 мај 2024
Реконструирана спортската сала во скопското училиште „Кузман Јосифовски - Питу“

Реконструирана спортската сала во скопското училиште „Кузман Јосифовски - Питу“

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Завршена е реконструкцијата на училишната спортска сала во ООУ „Куз...

Image

Остани поврзан