• вторник, 28 мај 2024
Тинејџерот Кубарси доби дебитантски повик од Шпанија

Тинејџерот Кубарси доби дебитантски повик од Шпанија

  Мадрид, 15 март 2024 (МИА) – Централниот дефанзивец Пау Кубарси, кој со своите 17 год...

Де ла Фуенте останува шпански селектор до 2026

Де ла Фуенте останува шпански селектор до 2026

  Мадрид, 22 февруари 2024 (МИА) – Шпанската фудбалска Федерација (РФЕФ) објави денеска...

Image

Остани поврзан