• понеделник, 17 јуни 2024
Две лица повредени во вооружен инцидент во трговски центар во Малме

Две лица повредени во вооружен инцидент во трговски центар во Малме

Стокхолм, 19 август 2022 (МИА) - Две лица се повредени во трговски центар во шведскиот град Малме. Спо...

Image

Остани поврзан