• четврток, 30 мај 2024
Лажни пријавите за поставени експлозивни направи во училишта во Скопје 

Лажни пријавите за поставени експлозивни направи во училишта во Скопје 

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - По спроведената проверка утврдено е дека пријавите за поставени ек...

Image

Остани поврзан