• вторник, 25 јуни 2024
Арсоски: Департизација на армијата и полицијата и решавање на статусот на професионалните војници

Арсоски: Департизација на армијата и полицијата и решавање на статусот на професионалните војници

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) – Професионализација и департизација на армија...

Арсоски: Не изгоре Универзалната сала туку материјал кој требало да биде изваден

Арсоски: Не изгоре Универзалната сала туку материјал кој требало да биде изваден

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Во Универзалната сала изгоре елементот кој што требаше да биде дислоци...

Image

Остани поврзан