• вторник, 25 јуни 2024
ДИК ги потврди листите на Родина Македонија во сите шест изборни единици

ДИК ги потврди листите на Родина Македонија во сите шест изборни единици

Скопје, 15 април 2024   На седница одржана на 12.4.2024 година ДИК ги потврди л...

Image

Остани поврзан