• недела, 14 јули 2024
Националниот ден на Власите - 23 Мај, неработен за припадници на влашката заедница

Националниот ден на Власите - 23 Мај, неработен за припадници на влашката заедница

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 мај 2024 год...

Image

Остани поврзан