• недела, 26 мај 2024
Планинарката Мира Симоновски од Делчево на 74 години по втор пат ќе го освојува Арарат

Планинарката Мира Симоновски од Делчево на 74 години по втор пат ќе го освојува Арарат

Делчево, 26 февруари 2024 (МИА) - Планинарката Мира Симоновски од Делчево на свои 74 години е дел од...

Image

Остани поврзан